Careers

Axon Advocaten

Axon is op zoek naar slimme senior en junior advocaten met liefde voor de life sciences

 

Wij zijn een niche kantoor met aandacht voor elkaar en voor onze klanten. Axon is niet het zoveelste advocatenkantoor waar productie wordt gedraaid met lange werkdagen. Onze mensen vinden een goede balans tussen hun werk en privéleven belangrijk. Veel humor, gezamenlijk lunchen en gedeelde belangstelling voor life sciences en de wens om waarde toe te voegen aan de wereld zijn kenmerken van ons kantoor. Wie weet schrijf jij de eerste contracten of adviezen voor de start-up die later een baanbrekend nieuw geneesmiddel ontwikkelt of help je hen de doorslaggevende keuzes te maken.

We zijn klein maar toch ook groot: dankzij een ijzersterke reputatie werken we intercontinentaal met ons internationale netwerk van buitenlandse boutique firms en zijn een van de grootste praktijken op het gebied van life sciences in Nederland. Onze cliënten variëren van wereldspelers tot start-ups.

Wij bieden onze mensen een flexibele en uitdagende werkomgeving en moedigen ze vanaf het begin aan om hun eigen niches binnen de life sciences te ontwikkelen en om expert te worden in opkomende industrieën en nieuwe rechtsgebieden.

Interesse? Neem contact op met Erik Vollebregt: 088 6506500 of erik.vollebregt@axonlawyers.com